Trädgård

Vill du ha hjälp med din trädgård? Vi utför tar hand om din utemiljö, antingen som punktinsatser, eller om du önskar på abonnemang


Skulle du tycka det var skönt att få hjälp med vårstädningen av din trädgård eller en extra hand i rabatten. Vi klipper gräs, trimmar, rensar land, räfsar löv eller skottar snö. Har du små eller stora träd du vill bli av med, har vi utbildning för trädfällning samt hjälper till med bortforsling och stubbfräsning om så önskas. Liksom för alla våra jobb arbetar vi i team där minst en person talar god svenska och står för kundkontakten.

Abonnemang och mindre trädgårdstjänster erbjuder vi i Nässjö med omnejd och större tjänster på hela HöglandetSnöskottning


Vi erbjuder snöskottning på vardagar i Nässjö tätort. Antingen som abonnemang med en fast kostnad per gång eller mot en timkostnad på 240 kr efter RUT-avdrag för enstaka tillfällen. Framkörningsavgift på 35 kr/gång tillkommer. Välkommen att höra av dig till oss vid intresse.

Socialt företag?

Är det skillnad att anlita Jobbhjälpen än andra företag?

Jobbhjälpen är ett socialt inriktat företag med syfte att hjälpa människor som vill och kan arbeta, men som ännu inte fått chansen. När du anlitar Jobbhjälpen bidrar du till att skapa arbete för människor som annars skulle stått utanför svensk arbetsmarknad. Eftersom vi lär oss svenska samtidigt som vi arbetar, jobbar vi alltid i team. Annars fungerar det precis som vilket annat företag som helst.

Välkommen att
kontakta oss

Simon Ihs

079-336 64 49