Städ och lokalvård

 

Företagsstäd så ni kan fokusera på jobbet, eller hemstäd så du får tid för annat. Vi erbjuder punktinsatser så som flyttstäd eller abonnemang för återkommande städuppdrag i Nässjö med omnejd.

Vi utför alla typer av städuppdrag för både privatpersoner, företag och föreningar, som hemstädning, flyttstädning, fönsterputs, städ av kontor, trapphus eller andra lokaler. Vi hjälper också gärna till med grovstädning eller bortforsling av avfall. Liksom inom alla våra verksamhetsområden utförs arbetet av ett team bestående av både arbetsledare och nyanlända. Vår arbetsledare inom städ har flera års erfarenhet i branschen, vilket gör att vi kan erbjuda professionell städning samtidigt som du bidrar till att skapa arbete för människor som annars skulle stått utanför svensk arbetsmarknad.  Abonnemang för hemstäd eller återkommande uppdrag utformas efter dina önskemål och behov, både gällande frekvens och vad som ingår. Välkommen att kontakta oss för förslag på upplägg.


Socialt företag?

Är det skillnad att anlita Jobbhjälpen än andra företag?

Jobbhjälpen är ett socialt inriktat företag med syfte att hjälpa människor som vill och kan arbeta, men som ännu inte fått chansen. När du anlitar Jobbhjälpen bidrar du till att skapa arbete för människor som annars skulle stått utanför svensk arbetsmarknad. Eftersom vi lär oss svenska samtidigt som vi arbetar, jobbar vi alltid i team. Annars fungerar det precis som vilket annat företag som helst.

Välkommen att
kontakta oss

Irene Leander

Städansvarig

072-341 89 44