Bygg
och renovering

Letar du efter snickare? Vi utför bygg- och renoveringsprojekt i Nässjö, Jönköping och över hela Höglandet

På Jobbhjälpen tar vi oss an bygg- och renoveringsprojekt i varierande storlek. Från att sätta upp listerna som aldrig blivit av till totalrenovering av sommarstugan. Vi byter fönster, dörrar eller fasader. Målar och tapetserar. Bygger småhus, uterum, förråd, innerväggar eller staket. Byter tak, Monterar häng- och stuprännor. Lägger plattor och utför manuella markarbeten. För att nämna några exempel. Det är viktigaste för oss är att du kan vara trygg med att ditt projekt blir väl utfört, i enlighet med dina önskemål samt klart i tid. Vi arbetar alltid i team, där minst en person, den som arbetsleder, talar god svenska och står för kundkontakten. Våra utlandsfödda anställda är duktiga på området och har många gånger med sig god kunskap och erfarenheter redan från hemlandet. Utöver det har vi nära samarbeten med snickare och andra hantverkare inom olika expertområden med många decenniers erfarenhet i branschen. Det gör att vi kan ta oss an de flesta projekt.Socialt företag?

Jobbhjälpen är ett socialt inriktat företag som anställer nyanlända. Många projekt kan vara utmanande även utan kulturskillnader. Går det verkligen att göra ett lika bra jobb undertiden som man lär sig ett nytt språk och ny kultur?

Vår erfarenhet är att det går alldeles utmärkt om det görs på rätt sätt. Det är därför vi alltid arbetar i team, där minst en person, den som arbetsleder, talar god svenska och står för kundkontakten. Visst finns det utmaningar med språket som gör att arbetet ibland kan ta något längre tid för oss än för andra. Detta kompenserar vi självklart för när vi räknar arbetstiden, så att det inte påverkar ditt slutpris. Och kanske är det just denna extra utmaning som gjort oss duktiga både på att inte lova för mycket och att hålla det vi lovat. Något vi märker att våra kunder uppskattar mycket.

Välkommen att
kontakta oss

Simon Ihs

079-336 64 49


Gabriel Blad

073-760 60 03