Bemanning
och rekrytering

Hyr en jobbhjälpare eller ett Jobbhjälpen-team
Dök det upp några tusen felsorterade kartonger som måste rättas till innan leveransen? Har ni glädjen och samtidigt utmaningen med större ordrar än förväntat? Är du ensamföretagare i behov av en hantlangare då och då? Låt oss hjälpa er att fylla luckorna. Vi är flexibla och kan rycka in med kort varsel. Vi gör alla typer av praktiska arbeten och gärna det som ni helst slipper själva.

Hyr först - anställ sen
Ser ni ett behov av längre tids bemanning? Eller vill ni hyra in personal med syfte att det ska leda fram till eventuell anställning? Vi kanske har rätt person för er.

Jobbhjälpen anställer människor som oftast får sina allra första arbetslivserfarenheter i Sverige hos oss. När vi har arbetat tillsammans under minst 3 månader, och vi är trygga med personens kompetens, språkförståelse och arbetsinsats ser vi gärna att personen får ytterligare erfarenheter genom att hyras ut till andra företag. Fördelen för er är att ni får en medarbetar som vi av egen erfarenhet vet kommer göra ett mycket bra jobb. Skulle det i förlängningen leda till att både ni och personen i fråga önskar att uthyrningen övergår i en anställning hos er, är ingen gladare än vi. Det är ju därför vi finns.

Läs mer om att samarbeta som företag

Välkommen att
kontakta oss